Retourzending

Retourneren op items beschadigd tijdens verzending.

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle goederen die u besteld in perfecte staat aankomen, maar soms kunnen goederen beschadigd raken tijdens het vervoer. Indien het product niet voldoet kunt u contact met ons opnemen en een RMA formulier aanvragen waarmee u het product retour kunt zenden. Om ervoor te zorgen dat het retour proces zo goed mogelijk verloopt, vragen wij u ons zo veel mogelijk informatie aan te leveren middels dit formulier.

Retour aanvragen

Nadat u contact opgenomen heeft betreffende het retour, zult u van ons een RMA-formulier ontvangen. Dit RMA-formulier moet u zo compleet mogelijk invullen en daarna in de doos met het retourneerde artikel meesturen. Wanneer wij de het artikel retour hebben ontvangen ontvangt u binnen enkele dagen antwoord.

Wij streven ernaar binnen 2 dagen uw verzoek te af te handelen, soms kunnen retouren verder onderzoek vergen. Met dit in het achterhoofd zullen wij binnen 72 uur aan alle verzoeken voldoen.
Houd er rekening mee dat de kosten voor internationale rechten of btw helaas niet terugbetaald worden.

Voorwaarden & Beperkingen

De volgende onderdelen moeten worden nageleefd om te kunnen verwerken:

  • Kopie van de originele factuur.
  • RMA formulier bijgevoegd bij het pakket
  • Alle onderdelen moeten teruggestuurd worden in originele verpakking van reserveonderdelen (zonder schade en markeringen), met literatuur, handleidingen of documenten die in de originele verpakking van de motorfiets delen zijn opgenomen. De originele verpakking van de motorfietsonderdelen mogen niet als verzendverpakking worden gebruikt.

Items die niet kunnen worden geretourneerd:

  • Alle elektrische originele motorfietsonderdelen zoals bijvoorbeeld: spannings regelaars, ontstekingsboxen, dynamo's, regelaars, gloeilampen, enz.
  • Elk item dat is ge├»nstalleerd of geprobeerd te installeren.
  • Elk onderdeel dat niet in de originele verpakking van reserveonderdelen zit, met originele handleidingen, literatuur of documenten.