Scooter and Motor parts

Goparts: for genuine and aftermarket motorcycle parts.

Direct zoeken voor merk:
Direct zoeken voor merk:

Sinds 2000 een begrip

We zijn op 17 januari 2000 begonnen als een onderhouds bedrijf voor motorfietsen en scooters, na een 2 jaar werd ons pand aan de lutterveldweg 12 te klein en zijn we verhuisd naar de overkant van de straat waar we ook een showroom en opslag hebben. Nu is er een ruime voorraad voor de scooter en de motoronderdelen zodat we onze klanten nog sneller van dienst kunnen zijn. In de tussentijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de Betuwe met een 350 m2 showroom en een opslag van 850m2 en natuurlijk de werkplaats, waar de 3 bruggen bijna fulltime vol staan, en waar met enthousiasme gewerkt wordt aan uw scooter of motor.

Sfeer impressie van de winkel

Top merken

Wij leveren onderdelen en accessoires voor zowel scooters als motoren van diverse topmerken.

De goparts winkel is natuurlijk ook het adres voor nieuwe en gebruikte scooters en bromfietsen. Standaard staan er bij ons ruim 50 nieuwe scooters op voorraad.

De vele merken die geleverd kunnen worden

Online betalen

Wij bieden diverse betalingsmogelijkheden aan. Alle internetbetalingen lopen via een extra beveiligde verbinding van betalingsprovider Ingenico.

Aankopen kunnen makkelijk, veilig en vertrouwd afgereken worden met iDeal, maar ook afrekenen met creditcard of bankoverschrijving is mogelijk. Wanneer producten opgehaald worden bij onze winkel in Tiel is het natuurlijk ook mogelijk om het bedrag te pinnen.

Betaalwijzen die ondersteund worden